Managed hosting door True

Videobutler in dienst van Wortell

 

Butler

Wortell maakt bekend dat het dienstverlener Videobutler inlijft. Met de acquisitie neemt de Microsoft-partner (Microsoft 365 en Microsoft Azure) uit Lijnden een partij in de gelederen op die thuis is in digitale-vergaderingsdiensten als boardroom- en meetingroom-as-a-service.

Videobutler is in 2007 opgericht door Remko Brilman met het idee bedrijven te helpen bij het opzetten van video-vergaderingen en zo samenwerken op afstand te faciliteren. Inmiddels is het bedrijf jaarlijks goed voor meer dan 21.000 van dergelijke bijeenkomsten.

Wortell op zijn beurt heeft ruim 1,6 miljoen werknemers gemigreerd naar Office 365, waar zij de mogelijkheid hebben met Microsoft Teams digitaal te vergaderen. ‘De overname van Videobutler past daardoor perfect binnen de groeistrategie van Wortell’, legt Danny Burlage uit. De algemeen directeur van Wortell meent dat zijn bedrijf al die Office 365-gebruikers nu een complete ervaring aan kan bieden in Microsoft Teams. De video- en telefoniediensten sluiten bovendien goed aan op de modern workplace-propositie van Wortell. De bestaande outsourcing-, apps & infra-, data & ai- én securityactiviteiten completeren het Wortell-portfolio.

Fysieke beperking

Videobutler is een 'social enterprise' en biedt werk aan mensen die vanwege een fysieke beperking moeilijk buitenshuis werk kunnen vinden. Daarnaast zorgt Videobutler met zijn dienstverlening dat klanten minder hoeven te reizen, en aldus is er sprake van een reductie van de CO2-uitstoot.

Videobutler zal het eerste bedrijf zijn van de nieuwe dochter Wortell Intelligent Communications en komt onder leiding te staan van de genoemde Brilman.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6873063). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.