Managed hosting door True

Limburgse deal: Becs IT Services koopt Timmermans IT

 

deal handen schudden overeenkomst contract

Becs IT Services, met vestigingen in Weert en Maastricht-Airport, heeft Timmermans IT uit Roermond overgenomen. Daarmee versterkt de it-dienstverlener zich in de regio Midden-Limburg. Timmermans IT was onderdeel van Timmermans Kantoor en Omgeving en is gespecialiseerd in cloud- en telecomdiensten en printerservices (met name OKI).

Timmermans Kantoor en Omgeving is een familiebedrijf van 164 jaar oud. Het Roermondse bedrijf groeide uit van drukkerij en kantoorhandel tot kantoorinrichter. Daarbij hoorde tot voor kort ook de automatisering. Om klanten ook in de toekomst te voorzien van it-diensten zocht Timmermans naar een partner om de it-tak over te nemen. Die werd gevonden in de in de regio opererende Becs IT Services.

Dit bedrijf bestaat sinds 1986. Het begon als B.E.C.S. en leverde in eerste instantie computers en randapparatuur aan particulieren en kleinzakelijke klanten. Daarna groeide Becs IT Services uit tot een ict-dienstverlener voor het mkb in Zuidoost-Nederland. Er werken circa dertig man bij het bedrijf.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6859478). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×

Ontvang gratis de nieuwste Computable 100

Doe mee aan het Computable 100 onderzoek!