Managed hosting door True

Enreach neemt Masvoz uit Barcelona over

 

Enreach, de leverancier van unified communications (uc) uit Almere, heeft Masvoz uit Barcelona overgenomen. Daarmee betreedt het bedrijf de Spaanse it- en telecommunicatiemarkt. Masvoz levert zakelijke cloudcommunicatiesystemen en werkt voor zo'n 1500 klanten. Het blijft onder eigen naam opereren op de Spaanse markt.

Enreach, voorheen Within Reach, wil een pan-Europese speler worden op de uc- en telecommunicatiemarkt. Afgelopen september nam het al het Britse Network Telecom over. Enreach is het moederbedrijf van onder meer het Nederlandse Voiceworks en Eazit en wordt in de overnamestrategie gesteund door participatiemaatschappij Waterland.

Volgens algemeen directeur Stijn Nijhuis van Enreach is Spanje een snelgroeiende uc-markt in Europa. Naast de groeikansen die er voor liggen door Masvoz samen te voegen met het bredere productportfolio van Enreach haalt het bedrijf uit Almere een cloudgebaseerde contactcenter-oplossing in huis. Daarin is Masvoz gespecialiseerd.

Het Spaanse bedrijf heeft een productportfolio met onder andere een cloudcontactcenter, cloud-PBX, telefonie, interactive voice response en api's. Masvoz verkoopt deze oplossingen op abonnementenbasis (een as-a-service-model).

De transactie moet nog worden goedgekeurd door de Spaanse toezichthouder en zal naar verwachting tegen het einde van dit jaar worden afgerond.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6840649). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.