Managed hosting door True

BCT Software breidt Belgische activiteiten uit

 

BCT, de Nederlandse leverancier van enterprise information management-oplossingen, gaat uitbreiden in België. Dat is nodig, zegt het bedrijf, vanwege het succes van zijn platform dat op OpenEdge van Progress is gebaseerd.

Specifiek gaat het om het documentmanagementsysteem Corsa, dat met het app-ontwikkelingsplatform OpenEdge van Progress is gemaakt. Corsa wordt veel gebruikt door (semi-)overheidsorganisaties. In West-Europa zijn het er meer dan achthonderd, goed voor in totaal ruim 150.000 ambtenaren.

Slechts enkele maanden na de introductie in België is Corsa al in verschillende gemeenten, waaronder Bilzen, Pelt en Oudsbergen, geïmplementeerd. Met Corsa kunnen organisaties grote hoeveelheden documenten en informatie snel vastleggen, verwerken, archiveren en distribueren. BCT kan via de Progress-software apps bouwen die hier op inhaken en Corsa integreren met bijvoorbeeld externe oplossingen voor elektronische formulieren.

‘Digitalisering is een topprioriteit van overheidsinstellingen. De positieve ontwikkelingen bij Nederlandse gemeenten die Corsa gebruiken en het feit dat er vergelijkbare wensen zijn in ons buurland, is de reden dat wij hebben besloten om onze oplossingen ook in België beschikbaar te stellen. Hiermee helpen we lokale organisaties bij hun digitaliseringsinspanningen’, aldus Ruud Storcken, business unit manager bij BCT Software. ‘Ons succes en dat van onze klanten was niet mogelijk geweest zonder Progress OpenEdge. Door onze samenwerking met Progress hebben we een krachtige, veilige en schaalbare oplossing gecreëerd die klaar is om mee te groeien met ons bedrijf. Dit biedt ons nieuwe zakelijke mogelijkheden in nieuwe markten.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6837757). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.