Managed hosting door True

SLTN koopt HPS Connectivity Solutions

 

Deal handen schudden overname

SLTN neemt een meerderheidsbelang in HPS Connectivity Solutions (HPS), een leverancier van telecommunicatieoplossingen uit Oss. Voor de ict-dienstverlener betekent met name het Mitel-portfolio van HPS een versterking voor het overheid- en zorgsegment.

HPS (Hit Professional Services) zal zelfstandig de markt blijven bedienen maar neemt wel de unified communications-aanbod van SLTN op in zijn verkoop- en dienstenpakket. John Braken, oprichter en directeur van HPS, blijft aan het hoofd van het Osse bedrijf staan.

HPS Connectivity Solutions, waar 35 man werken, is in 1997 opgericht, in eerste instantie als adviesbureau op het gebied van telecom en data. Sinds 2000 levert het bedrijf ook telecommunicatie-oplossingen, waaronder de cloudgebaseerde unified communicatieoplossingen van Mitel.

SLTN (700 man) ziet vooral een toegevoegde waarde voor klanten in de zorg en overheid. Samen met HPS kan de dienstverlener hen een totaaloplossing bieden op het gebied van ict.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6837488). © Jaarbeurs IT Media.

6,7


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.