Managed hosting door True

Intus levert planningssoftware aan Leger Des Heils

 

Kapitein Harm Slomp (links), stingsdirecteur Welzijns- en Gezondheidszorg bij Leger des Heil, en Hans Leideman, directeur van Intus.

Softwareleverancier Intus uit Zeist levert zijn saas-personeelsplanningssyteem Inplanning aan het Leger Des Heils. De organisatie gaat het systeem inzetten voor dienstroosterplanning, flexplanning, capaciteitsplanning, vakantieplanning en zelfinroostering.

Met het nieuwe roosterplanningssysteem wil het Leger des Heils klaar zijn voor de toekomst. Hans Leideman, directeur Intus: 'De omvang van de organisatie van het Leger des Heils, de complexiteit vanwege meerdere cao's en de grote behoefte aan gebruiksvriendelijkheid stellen hoge eisen aan een planningsapplicatie. Wij voldoen nu aan deze eisen met Inplanning.'

Intus

Intus Planning is een personeelsplanningsoplossing die een beroep doet op de eigen regie van medewerkers. Intus is actief binnen verschillende branches, waaronder de gezondheidszorg met klanten in de verpleeg- en verzorgsector, thuiszorg, ziekenhuizen, ggz, gehandicaptenzorg en ambulancevoorzieningen. Gebruikers zijn onder meer het St Jansdal Ziekenhuis in Harderwijk en Vivium Zorggroep (Gooi & Vechtstreek). Intus is opgericht in 2001 en telt zo’n vijftig medewerkers.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6799168). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures Digital Workplace

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.