Managed hosting door True

Sebo Wijnberg krijgt andere directierol bij Avanade

 

Sebo Wijnberg

It-consultancybedrijf Avanade stelt Sebo Wijnberg aan als algemeen directeur voor Nederland, België en Frankrijk. Daarnaast is hij benoemd tot landendirecteur voor Nederland. Die laatste rol neemt hij over van John Jaques.

Wijnberg trad zo’n acht jaar geleden in dienst bij Avanade en heeft hier in de afgelopen jaren diverse functies bekleed. Zo was hij onder meer directeur voor Hong Kong en was hij in de afgelopen drie jaar verantwoordelijk voor de klantenprojecten in Brazilië en Azië. Voor Avanade was hij ruim tien jaar in dienst bij Accenture.

De Nederlander wordt nu als algemeen directeur verantwoordelijk voor verdere ontwikkeling en groei van Avanade in de landen Nederland, België en Frankrijk. Hij adviseert klanten hoe zij hun werkplek en klantervaringen kunnen optimaliseren met behulp van cloud computing, data, en kunstmatige intelligentie (ai).

Ook wordt Wijnberg aangesteld als landendirecteur voor Avanade Nederland. Die rol neemt hij over van John Jaques, die deze rol in 2017 op zich nam. Jaques start per 1 september als operationeel directeur voor Avanade Scandinavië (Denemarken, Finland, Noorwegen en Zweden). In België is Johann Corlemeijer de country manager.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6777251). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.