Managed hosting door True

Ricoh en Centric bieden samen printing en hosting

Intentieverklaring voor strategich partnership

 

Deal handen schudden overname

Centric en Ricoh tekenen een intentieverklaring voor het samen leveren van totaaloplossingen op het gebied van documentbeheer en it-dienstverlening. Ricoh kondigde een aantal jaar geleden aan in Nederland een managed service-aanbieder te willen overnemen. Dat is er nooit van gekomen, vandaar nu de keuze voor een strategische partner.

De samenwerking vloeit voort uit de overeenkomst die Ricoh al had lopen met ingenieursbureau Antea Groep voor de levering van multifunctionele printers. Dit contract is uitgebreid met twee andere zusterbedrijven: bouwbedrijf Strukton en automatiseerder Centric. De inrichting van de nieuwe printomgeving door Ricoh bij deze twee bedrijven vormt de showcase voor toekomstige gezamenlijke opdrachten, waarbij de printdiensten van Ricoh geïntegreerd worden met de hostingdiensten van Centric.

'In een markt waarin de digitalisering van de werkplek in snel tempo vorm krijgt en outsourcing van data, infrastructuur en it-diensten steeds meer gemeengoed wordt, is het waardevol om samen op te kunnen trekken met een ervaren en bewezen it-partner als Centric', aldus Rob Baggerman, commercieel directeur bij Ricoh.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6682057). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.