Managed hosting door True

It-makelaar Solitee neemt BBD-IT over

 

De Amsterdamse ict-dienstverlener Solitee neemt BDD-IT uit Purmerend over. Via de overname wil Solitee verder groeien in de ict-markt voor bedrijven en overheden.

Naast inkoop- en adviesdiensten, levert Solitee financieel advies en installatiediensten. In een persbericht over de overname profileert het bedrijf zich als it-makelaar waarbij het ‘bovengemiddeld’ veel aandacht besteedt aan persoonlijke relaties met klanten. 

‘Het doel van deze overname is om onze groeiambities verder vorm te geven. Met de nieuwe ondernemende en professionele collega’s kunnen we onze klanten in de toekomst optimaal blijven bedienen in de sterk groeiende it-markt’, licht Roy de Vink, algemeen directeur van Solitee toe.

Solitee levert online-werkplekomgevingen, inruil en verwerking van gebruikte it-apparatuur, het organiseert maatwerktrainingen, helpt bij licentiebeheer en het vervangen en uitbreiden van Wifi-omgeving.

Van de overname zijn geen financiële details bekendgemaakt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6645318). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.