Managed hosting door True

PCI Nederland neemt Printec over

 

PCI Nederland

Leverancier van ict- en documentdiensten PCI Nederland neemt de ict-, voip- en documentdiensten van branchegenoot Printec over. Door die overname vergroot PCI de klantenkring in Noord- en Zuid-Holland. De overname past in een serie overnames waardoor het bedrijf wil groeien in de Nederlandse markt.

Het gaat om de overname van de activiteiten van de print- en ict-tak. De kantoormeubelentak van Printec blijft onderdeel van moederbedrijf Witteveen. Bij de overgenomen activiteiten van het bedrijf uit Velserbroek, dat verder gaat onder de vlag van PCI uit Lijnden, werken 25 mensen. Bij PCI Nederland werkt 350 man verspreid over het hoofdkantoor in Lijnden en regiokantoren.

Van de overname zijn geen financiële details bekendgemaakt. ‘Naast de consolidatie in print, worden er met de overname ict- en voip-diensten aan het portfolio toegevoegd’, schrijft PCI in een persbericht. Navraag leert dat het gaat om het portfolio van gnTel.

Volgens Printec kunnen klanten blijven rekenen op de service die ze gewend zijn en krijgen ze toegang tot het PCI-portfolio. De directeur van Printec, Vincent Klopper, is overtuigd dat de overname de kans biedt om mee te gaan in de groei en ontwikkeling van PCI. PCI nam eerder onder meer Tarq Information Technology en twee Ricoh Document Centers over.

Cloud

Volgens Bas Kamphuis, directeur van PCI Nederland, past de overname van Printec uitstekend in de groeistrategie van zijn bedrijf. ‘Ik keek al langer naar groei in met name Zuid- en Noord-Holland. Printec heeft hier stevig voet aan de grond en een prachtige portefeuille.’ Daarmee doelt hij op het aanbod van  ict-, print-, voip-, en av-diensten en werkomgevingen die als clouddienst worden geleverd.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6599804). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.