Managed hosting door True

Liferay neemt Bechtle Brussel op als VAR

 

It-leverancier Bechtle Brussel is als value added reseller (var) toegetreden tot het partnerprogramma van Liferay, leverancier van Digital Experience Platforms (DXP). Als var van Liferay neemt Bechtle Brussel de oplossingen van Liferay op in haar portefeuille.

Liferay maakt software voor het bouwen van portalen, intranets en websites. Bechtle Brussel is onderdeel van het Duitse Bechtle dat met circa 8300 medewerkers, 73.000 klanten en een jaarlijkse omzet van circa 3,6 miljard een grote speler is.

‘Liferay biedt een oplossing om data uit verschillende systemen simpel te ontsluiten in een portal, het DXP’, zegt Jan Degens, business unit manager software bij Bechtle Brussel. ‘Met dit DXP kunnen onze klanten hun interne en extramurale samenwerking verder verbeteren, en zorgen zij ervoor dat zij niet dezelfde data in verschillende systemen moeten invoeren.’

Ook Liferay zelf ziet de samenwerking zitten. ‘We zijn er trots op om een bekende, grote leverancier als Bechtle als partner aan Liferay te kunnen verbinden’, zegt Ruud Kluivers, general manager van Liferay Benelux. ‘Bechtle is een bekende leverancier voor onder meer de Europese Commissie. Dankzij ons partnerschap kunnen ook de agentschappen van de Europese Commissie gebruikmaken van het DXP van Liferay.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6497860). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.