Managed hosting door True

EET Europarts distribueert Promethean in Benelux

 

Promethean is fabrikant van onder meer digiborden.

Promethean, ontwikkelaar van interactieve displays en software voor bijvoorbeeld het onderwijs, heeft een nieuwe distributeur in de Benelux. EET Europarts distribueert de producten al in Scandinavië en gaat dat ook doen in Nederland, België en Luxemburg.

Promethean fabriceert onder andere digiborden voor schoollokalen en vergaderzalen. Het bedrijf levert ook programmatuur waarmee leerlingen onderling kunnen samenwerken en docenten lesstof op een aantrekkelijk manier digitaal kunnen aanbieden.

De uitgebreide distributiesamenwerking tussen Promethean en EET Europarts is een goede kans om het resellernetwerk hier uit te breiden, aldus Rik Van Westerveld. Hij is bij de Britse fabrikant verantwoordelijk voor de business development. Hij verwacht dat de partnership waarde toevoegt aan het verkoopkanaal en het bereik aan dealers vergroot.

EET Europarts

Het van oorsprong Deense EET Europarts is een van Europa’s grootste distributeurs op het gebied van videosurveillance, reserveonderdelen en accessoires voor computers, printers en mobiele telefoons. De Benelux-distributieovereenkomst met Promethean past in de strategie om de activiteiten op het gebied van audiovisual en digital signage uit te breiden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6469872). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.