Managed hosting door True

DSD Europe biedt werkplek vanuit private cloud

 

De Nederlandse distributeur DSD Europe, met kantoren in Rosmalen, Zwevegem en Parijs, voegt een oplossing voor een online werkplek toe aan zijn portfolio. Deze oplossing, OnWorx genaamd, wordt gehost in een Nederlandse private cloud. Resellers kunnen het product afnemen uit het DSD-platform.

Een OnWorx-werkplek bevat onder andere 20 gigabyte aan storage, Microsoft Office 365 Pro met Exchange, security van Eset, tweefactor-authenticatie en back-up en recovery. De oplossing is voor resellers beschikbaar via het DSD-platform en wordt geleverd op basis van instant delivery.

De oplossing wordt gehost vanuit een Nederlandse private cloud. Dit datacenter bezit naar eigen zeggen over alle relevante certificeringen voor onder andere de financiële branche en de zorg. DSD Europe verzorgt ook het onderhoud van de OnWorx-werkplekken.

‘Met het beschikbaar stellen van online werkplekken in een distributiemodel zorgt DSD ervoor dat resellers hun klanten met minimale inspanning kunnen migreren naar de cloud en daarmee tevens een goede marge kunnen realiseren’, aldus Thijs van de Moosdijk, ceo en medeoprichter van DSD Europe.

‘Resellers kunnen extra waarde aan de oplossing toevoegen’, vervolgt Van de Moosdijk. ‘Zo kunnen zij voor een klant de Microsoft Office 365-omgeving inrichten, domeinen koppelen en bijvoorbeeld kiezen om wel of geen gebruik te maken van tweefactor-authenticatie.’

DSD Europe

DSD biedt cloud-oplossingen, licenties en electronic software delivery (esd-)software vanuit het DSD-platform. De Nederlandse organisatie beschikt naast het hoofdkantoor in Rosmalen over kantoren in het Belgische Zwevegem en Parijs. Vanuit hier wordt het concept in vijf landen geëxploiteerd. Het bedient naar eigen zeggen ruim 5500 resellers.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6363069). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.