Managed hosting door True

KPN aan het roer bij uc-specialist StartReady

 

KPN heeft het resterende belang van 85 procent gekocht in StartReady, een specialist in het leveren van Skype for Business-diensten. De transactie past in de strategie van KPN om te groeien in cloud- en it-dienstverlening. Het ict-concern nam in 2014 een belang van 15 procent in unified communications (uc)-specialist StartReady met een optie om op termijn het resterende belang te kunnen kopen.

StartReady levert managed voice-, video- en chatdiensten aan zakelijke klanten van KPN op basis van Microsoft’s Skype for Business-software. Het in Uithoorn en Groningen gevestigde bedrijf met ongeveer dertig medewerkers is een Microsoft-partner.

StartReady heeft samen met KPN een gestandaardiseerd service-aanbod ontwikkeld voor het eenvoudig en versneld leveren en beheren van Skype for Business-dienstverlening. Daarnaast heeft het een eigen interactieve trainingsmethode ontwikkeld om mensen snel vertrouwd te maken met deze software. Met de overname haalt KPN dit service-aanbod en de expertise volledig in huis.

Volgens beide bedrijven groeit de vraag naar geïntegreerde universal communications-diensten en maakt voice-, chat- en videofunctionaliteit steeds vaker onderdeel uit van de moderne online werkplek. KPN wil klanten een totaaloplossing kunnen bieden van lan/wan, vast-mobiel en werkplekdiensten, waaronder Skype for Business.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6327969). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures bij KPN

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.