Managed hosting door True

Investeerder Green Park stapt in bij Portiva

 

Green Park Investment Partner investeert in Portiva uit Nieuwegein. Deze Microsoft Gold Certified-partner biedt klanten diensten op het gebied van Sharepoint, Office 365 en Azure. Bij Portiva werken 65 man. Green Park neemt de aandelen over van oprichter Yvo van Wijk die na veertien jaar wat anders wil gaan doen.

Portiva heeft als klantenkring onder meer de RAI, Hanos, Friesland Campina en VolkerWessels, waarvoor het Sharepoint-oplossingen realiseerde. De huidige directie van Portiva bestaat uit Daan Huttenga, Maarten Eekels en Jeroen Mutsaers. Met de steun van de nieuwe meerderheidsaandeelhouder wil Portiva verder groeien. Het doel is organische groei, al worden participaties of overnames in de toekomst niet uitgesloten.

Het Belgische Green Park investeert sinds 2010 in kleine en middelgrote bedrijven in de Benelux met een focus op management buy-outs, groeifinanciering en/of partnerships.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6321337). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.