Managed hosting door True

Also biedt Microsoft 365 Business

 

Also voegt een preview-versie van Microsoft 365 Business toe aan zijn Cloud Marketplace. Dat Microsoft-pakket voor mkb’ers bevat productiviteits-, beveiligings- en samenwerkingshulpmiddelen om een ‘moderne werkplek’ te creëren. Resellers kunnen via de preview-versie het product maximaal vier maanden testen, tot deze volledig beschikbaar is.

‘We werken al maanden met Microsoft samen om een nieuwe en moderne werkplekervaring te creëren voor kleine en middelgrote bedrijven. Microsoft 365 Business helpt onze resellers om de winstgevendheid te verhogen, de beveiligingsbehoeften aan te pakken en een betere klantenervaring te leveren, allemaal met behulp van ons Cloud Marketplace-platform’, aldus Jan Bogdanovich, cto bij Also.

‘In de komende vier maanden werken we aan een diepere integratie op de Cloud Marketplace, om de implementatie van Microsoft 365 Business voor nieuwe klanten te automatiseren en vereenvoudigen. Bovendien wordt het pakket in het laatste kwartaal van dit jaar toegevoegd aan onze Workplace-as-a-Service (WaaS)-oplossing.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6174627). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.