Managed hosting door True

Printermaker Epson levert documentoplossing Nuance

 

Vrouw printer

Distributeurs en resellers van Epson-printers bieden vanaf vandaag ook de documentoplossing van Nuance aan. Door de combinatie van Epson-printers met Nuance-technologie neemt volgens beide bedrijven de productiviteit toe en de operationele kosten voor organisaties af.

Onder het partnerschap wordt Nuance eCopy ShareScan- en Equitrac Office/Express-software verkocht en gedistribueerd op de printers van Epson. Hieronder vallen ook de Workforce Enterprise WF-C20590 en de LX-10000/7000-printerreeks voor het mkb en grootzakelijke werkgroepen.

Het Japanse printerconcern integreert daarnaast de Nuance OmniPage SDK in Epson-scanapplicaties voor een hogere nauwkeurigheid bij het automatiseren van de documentwerkstromen. Ook bundelt Epson pdf-software van Nuance met verschillende documentscanners.

Nieuwe focus

Epson richt zich steeds meer op documentoplossingen en nieuwe kantoortechnologieën zoals een papierproductiesysteem, dat het bedrijf in het voorjaar presenteerde op de CeBIT in Hannover.

Het Europese hoofdkantoor van het printerconcern is gevestigd in Amsterdam. Van daaruit worden de activiteiten in Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika aangestuurd. Nederland is onderdeel van de Nordics Benelux-verkooporganisatie. Bij het Nederlandse kantoor werken veertien mensen in sales en accountmanagersfuncties. Epson is onderdeel van het Japanse moederconcern Seiko Epson Corporation.

Nuance Communication is een Amerikaanse multinational die zich richt op spraakherkenningssoftware en scantoepassingen. Het hoofdkwartier bevindt zich in Burlington (Massachusetts). De onderneming ontstond in september 2005 nadat Scansoft Inc. Nuance het bedrijf Nuance Communications inlijfde. Het bedrijf besloot destijds om onder die naam verder te gaan.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6167202). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.