Managed hosting door True

Trends ICT versterkt zich in Randstad met Citocom

 

Deal handen schudden overname

De Rotterdamse ict-dienstverlening Trends ICT Groep neemt Citocom over, een bedrijf ruim veertig jaar actief in de regio Utrecht op het gebied van spraak-, video- en datadiensten. De overname van het Houtense bedrijf, dat op korte termijn wordt omgedoopt tot Trends ICT, past binnen de strategie van het Rotterdamse bedrijf om te groeien in het mkb binnen de Randstad.

Trends ICT Groep uit Rotterdam levert, installeert en beheert sinds dertig jaar bedrijfscommunicatiesystemen en automatisering voor het midden- en kleinbedrijf. Directeur Victor Visser: 'Wij willen kleine en middelgrote bedrijven in de Randstad ontzorgen op het gebied van kantoorautomatisering en telefonie. Wij hebben gemerkt dat een lokaal aanspreekpunt hierbij van belang is.'

Door de overname kunnen de klanten van Citocom gebruikmaken van het productportfolio van Trends op het gebied van vaste en mobiele telefonie en it-diensten. Volgens Hans van Mackelenbergh, baas van Citocom, vult aan: 'Bijzonder is dat Trends ICT een  datacenterruimte heeft in Amsterdam en een eigen cloudoplossing kan bieden.”  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6060844). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.