Managed hosting door True

Dupaco levert virtualisatie-oplossing Parallels

 

applicatie ontwikkeling

Ict-distributeur Dupaco uit Utrecht gaat de virtualisatie- en SaaS-oplossingen van de Amerikaanse onderneming Parallels in Nederland op de markt brengen. De overeenkomst houdt in dat Dupaco haar pakket van SaaS- en multiplatform-oplossingen uitbreidt met de remote application-server, de virtualisatie-oplossing van Parallels.

Eric Segers, vicepresident van Ingram Micro Benelux over de samenwerking: ‘Het verheugt ons dat wij Parallels aan het portfolio van Dupaco en Ingram Micro Nederland kunnen toevoegen. Deze samenwerking zal toegevoegde waarde creëren voor onze partners op de Nederlandse markt.‘

Simonetta Mercieca, salesdirecteur emea bij Parallels: ‘De remote application-server van Parallels maakt het gebruik van virtuele applicaties eenvoudiger en maakt SaaS en DaaS betaalbaar, veilig en makkelijk te implementeren voor elk bedrijf.’

Dupaco distribueert software van onder meer RES, Dell, Red Hat (Linux) en Tibco (Jaspersoft). Het bedrijf is opgericht in 1985 en profileert zich als 'true value added distributor'. Naast inkoop en distributie richt het bedrijf zich op ondersteuning van de bedrijfsvoering van klanten. Het gaat onder andere om sales- en technische support, trainingen en marketing. Het bedrijf is in 2015 overgenomen door Ingram Micro.

Ingram Micro is één van de grootste distributeurs van ict-producten en -diensten ter wereld. Het bedrijf bestaat uit divisies voor verschillende productgroepen, zoals netwerkproducten, software, pc’s en randapparatuur. Het hoofdkantoor in Nederland is gevestigd in Nieuwegein.

Parallels is specialist in multiplatform- en virtualisatie-oplossingen. Het hoofdkantoor van het bedrijf, opgericht in 1999, is gevestigd in Bellevue (Washington). 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5979608). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.