Managed hosting door True

Tintri introduceert nieuwe sales manager Benelux

 

Storage-leverancier Tintri stelt Alwin Mutgeert aan als regional sales manager voor de Benelux. Tintri levert voornamelijk VM-bewuste storage-oplossingen voor virtualisatie- en cloud-omgevingen. Mutgeert gaat zich bezighouden met het stimuleren van de verkoop van oplossingen aan cloud providers.

De nieuwe regionale sales manager werkte eerder voor SGI, SCC, Getronics en CommVault. In de afgelopen twintig jaar heeft hij zich bezig gehouden met de verkoop in ict-oplossingen en beschikt Mutgeert inmiddels over ruime ervaring op cloudgebied. Dit is voor Tintri een van de snelst groeiende markten.

Alwin Mutgeert, Regional Sales Manager Tintri

Mutgeert over zijn nieuwe functie: 'Service providers verkeren in een moeilijke positie. Ze staan voor de opgave om de hoge verwachtingen van klanten te overtreffen en steeds efficiënter te werken. Aanbieders van cloud-diensten hebben daarom behoefte aan een storage-oplossing die alle aspecten van het opslagbeheer vereenvoudigt. Dat is precies de reden waarom ik toetreed tot de organisatie van Tintri. VM-bewuste ict-opslag biedt cloud providers een ongekende mate van overzicht, snelle en voorspelbare prestaties en een forse reductie van de operationele kosten. Dat is een aantrekkelijke waardepropositie waar reeds honderden klanten grif gebruik van maken, en een prachtig uitgangspunt om de groei van Tintri in deze regio te bevorderen.'

Volgens Doug Rich, vicepresident EMEA bij Tintri, is Mutgeert dankzij zijn ruime ervaring op het gebied van sales en account management een waardevolle aanwinst voor het EMEA-team. 'Zijn netwerk van service providers zal Tintri helpen om de huidige relaties te versterken en zijn klantenbestand in de Benelux verder uit te breiden. We zien uit naar een periode van krachtige groei.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5659448). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.