Managed hosting door True

Ingram Micro voegt Axis toe aan portfolio

 

Distributeur Ingram Micro gaat de netwerkvideo-toepassingen verkopen van Axis Communications. Met ingang van 1 oktober 2015 start Ingram Micro met de verkoop van het Axis-portfolio aan Nederlandse resellers die zich richten op het mkb en grootzakelijk.

Door de overeenkomst met Axis vergroot Ingram Micro zijn aanbod in physical security-oplossingen. Volgens Remco van Zutphen, business manager bij Ingram Micro, worden videocamera’s in toenemende mate gekoppeld aan intelligente oplossingen, waardoor de beveiligingsmarkt steeds meer richting it verschuift. ‘Dat merken we onder andere door de toenemende vraag vanuit onze klanten. De koppeling met het datacenter, storage en de cloud kan snel gerealiseerd worden, waardoor we in staat zijn een totaaloplossing aan te bieden. De toevoeging van het Axis-portfolio is een perfecte aanvulling in ons streven naar het zijn van een multi-specialized distribitor.’

Voor Axis betekent de samenwerking een uitbreiding van hun distributienetwerk in Nederland. Het netwerk helpt de leverancier bij zijn focus om hun netwerkvideo-oplossingen aan het mkb te bieden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5611503). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

Huh? Ingram was toch al jarenlang een Axis-distri?
Foutje Ingram/Axis???

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.