Managed hosting door True

Avnet Nederlandse distributeur van Red Hat

 

Avnet gaat in Nederland Red Hat Linux en open source software oplossingen distribueren. Daardoor wordt de bestaande relatie van Avnet met Red Hat in andere landen uitgebreid.

Met de samenwerking gaat Avnet Nederlandse klanten Red Hat Enterprise Linux-, Red Hat Enterprise Virtualization- en Red Hat JBoss Middleware-oplossingen aanbieden.

Dieter Lott, Vice President Business Development bij Avnet Technology Solutions EMEA geeft aan al tien jaar samen te werken met Red Hat in acht andere EMEA-landen. Namelijk Verenigd Koninkrijk, Ierland, Portugal, Spanje, Italië, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Lott: ‘We zijn verheugd dat we nu ook in Nederland gaan samenwerken. Open source blijft een focuspunt voor veel bedrijven in EMEA. Daarom vinden we het belangrijk dat we onze klanten ook oplossingen van Red Hat, een toonaangevende ontwikkelaar en leverancier van open-sourcesoftware, kunnen gaan aanbieden.’

Ook Petra Heinrich Vice President Partners & Alliances EMEA bij Red Hat noemt Avnet een gewaardeerde partner. ‘Avnet heeft ons geholpen bij het vergroten van het bereik van Red Hat-oplossingen in EMEA. Avnet speelt ook een belangrijke rol bij het ontwikkelen van ons partnerecosysteem en is een deskundige partner voor alle Red Hat Business Partners. We zijn verheugd dat deze samenwerking nu is uitgebreid naar Nederland en dat bedrijven zich nu ook tot Avnet kunnen wenden voor de Red Hat Enterprise Linux-, Red Hat Enterprise Virtualization- en Middleware-producten.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5593224). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.