Managed hosting door True

Prianto wordt distributeur van FSLogix

 

Prianto is distributeur geworden van FSLogix, een oplossing die een organisatie in staat stelt om op een dynamische wijze applicaties zichtbaar (en onzichtbaar) te maken naar gebruikers. Hiermee kunnen it-beheerders de voordelen van applicatievirtualisatie voor alle Windows-applicaties op fysieke, vdi- en Citrix-/RDS-platformen realiseren.

Zowel bedrijven, managed service providers, cloud providers als value added resellers (var’s) kunnen met de inzet van FSLogix, al dan niet in combinatie met andere application lifecycle- en managed workspace-oplossingen, de gewenste flexibiliteit, snelheid en accuratie realiseren die nodig is bij – veelal complexe - virtuele desktopprojecten. De oplossing biedt namelijk gemak, flexibiliteit en controle van de implementatie en uitrol van applicaties voor individuele gebruikers, groepen en afdelingen.

‘Het beheren van applicaties op laptops, desktops, virtuele machines en terminal servers is nog steeds een uitdaging’, meent Prianto-ceo Rashied Akrum. ‘Terwijl applicatievirtualisatie het probleem ten dele oplost voor veel organisaties, is er nog een hoog percentage van applicaties die nog steeds moeten worden geïnstalleerd in de standaard image. De innovatieve aanpak van FSLogix maakt het mogelijk om een extreem hoge succesfactor te realiseren in het aanbieden van applicaties, snelle opstarttijden, eenvoudige software-updates en interoperabiliteit tussen de software features.’

Met Prianto zijn we in staat via gespecialiseerde var’s een volledige oplossing aan te bieden voor virtuele- en cloud-desktopprojecten’, vult FSLogix-ceo Kevin Goodman aan. ‘De expertise in virtualisatie van alle partijen geeft onze eindklanten de zekerheid dat ze een hoogwaardige infrastructuur krijgen die hun kosten reduceert, flexibiliteit verhoogt en de roi van hun it-investeringen optimaliseert.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5588241). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.