Managed hosting door True

Dell opent Europees Centre of Excellence

 

Dell opent zijn eerste Europese Virtual Workstation Centre of Excellence in het Ierse Limerick als uitbreiding op het Dell Solutions Centre. Klanten kunnen hier terecht voor informatie en advies van experts om het meeste uit gevirtualiseerde werkstations te halen.

Met het Centre of Excellence (CoE) biedt Dell zijn klanten, partners en onafhankelijke softwareleveranciers een fysieke locatie met remote toegang. Hier kunnen zij hun gewenste configuratie of end-to-end model reproduceren en testen om zeker te weten dat de hard- en software-omgeving voldoet aan hun eisen. Het CoE helpt Europese organisaties bovendien met het migreren van hun ict-omgeving en biedt klanten een veilige manier om hun data te benaderen vanaf meerdere locaties en apparaten. Ook bevordert het de samenwerking en verhoogt het de productiviteit van teams die vanaf verschillende plekken samenwerken.

Klanten kunnen met virtualisatiespecialisten de uitdagingen van de it-infrastructuur  bespreken. De specialisten bieden ook ondersteuning bij het inspelen op veranderingen die bijvoorbeeld voortkomen uit het feit dat niet meer elk bureau is voorzien van een fysiek werkstation. Daarnaast kunnen ze rustig ontdekken hoe de technologie en applicaties van Dell werken.

Eerder dit jaar opende Dell zijn eerste Virtual Workstation Centre of Excelence (CoE) in Round Rock, Texas. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5130081). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.