Managed hosting door True

Helion IT verhuist naar Zaltbommel

 

Ict-dienstverlener Helion IT verhuist naar een nieuw onderkomen aan de Hogeweg 37a in Zaltbommel. De specialist in packaging is de huidige kantoren in Eindhoven en Waalwijk ontgroeid. Vanuit het nieuwe kantoor wil het bedrijf verder groeien op het gebied van virtualisatie en applicatiepackaging. Helion IT heeft hiervoor de eigen werkmethode Packageflow ontwikkeld. Bij het bedrijf werken inmiddels zo'n 35 man; tot de opdrachtgevers behoren onder andere de gemeente Amsterdam, BAM, Friesland Campina en Boskalis.

De methode Packageflow wordt als een onafhankelijke workflow gebruikt binnen elke infrastructuur waar applicaties gevirtualiseerd of gepackaged moeten worden. Helion IT verwacht verder te groeien met zijn package-activiteiten.

Voorliefde

Nieuwe pand

Helion IT werd in 2006 opgericht door Erwin Sanders en Bas Broeren. Destijds waren de kernactiviteiten detachering, projecten, applicatiebeheer en consultancy. Met een voorliefde voor virtualisatie en applicatiepackaging is het bedrijf zich hier door de jaren heen steeds meer in gaan specialiseren.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5047779). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.