Managed hosting door True

Randstad kiest virtualisatiesoftware Res Software

 

De internationale uitzendorganisatie Randstad gaat op het it-hoofdkantoor in België gebruikmaken van de Res Workspace Virtualisatie Suite van beheersoftwareleverancier Res Software. Randstad is actief in veertig landen wereldwijd, waarvoor het kantoor in België als it-hoofdkantoor fungeert. De Workspace Virtualisatie Suite levert de medewerkers van Randstad eenvoudige selfservice mogelijkheden, snellere levering van it-diensten en een hogere productiviteit. Daarnaast biedt de Res Workspace Virtualisatie Suite de it-organisatie de mogelijkheid om de it-omgeving van de organisatie te standaardiseren.

Binnen de Res Workspace Virtualisatie Suite maakt Randstad gebruik van Res Workspace Manager en Res Automation Manager. Met de Res Workspace Virtualisatie Suite wordt het beheer van gebruikers vereenvoudigd, het contextbewustzijn en veiligheid verhoogd en functioneert de servicedesk beter. Dit is noodzakelijk voor de grote corporate it-omgeving van Randstad waar handmatige configuraties van de it-omgeving van een gebruiker gepaard gaan met nuances zoals veiligheid, achtergrond, proxy en voorkeuren. Met het Res Workspace Manager-platform nemen de eenvoudige helpdeskvragen met 30 procent af en zal 40 procent van de desktop gerelateerde tickets voorkomen worden. Dit leidt tot productievere it-medewerkers.

Live-informatie

‘De oplossingen van Res Software leverende it-afdeling van Randstad veel voordeel op’, zegt Jeroen Storm, vice president wereldwijde en strategische accounts in emea bij Res Software. ‘De productiviteit van de eindgebruiker neemt toe, omdat de werknemer live-informatie over applicatie-onderhoud krijgt. Hierdoor kan de helpdesk zich richten op meer geavanceerde it-behoeften in plaats van het oplossen van basale it-vragen.’

Met de Res Workspace Virtualisatie Suite haalt Randstad een dynamisch beveiligde it-omgeving in huis. De programma’s zijn contextbewust, waardoor gebruikers een flexibele werkplek tot hun beschikking hebben en hun omgeving beveiligd is op basis van identiteit, locatie, apparaat en tijd. Daarnaast kan het beveiligingsbeleid worden aangepast voor usb- en andere verwijderbare apparatuur op basis van een serienummer of vendor-ID.

Gepersonaliseerde desktop

Res Workspace Manager gaat het proces waarbij het management van de verschillende lagen van de it-omgeving van Randstad wordt samengevoegd standaardiseren. Hierdoor is een strikte beveiliging mogelijk, die tegelijkertijd flexibiliteit voor de eindgebruiker faciliteert, met een gepersonaliseerde desktop die centraal wordt beheerd.

‘De Res Software-oplossingen zullen voor een verlaging van de operationele kosten op het it-hoofdkantoor van Randstad zorgen en tegelijkertijd de efficiëntie en de mobiliteit van onze gebruikers verhogen’, zegt Luc Gezels, it-directeur van Randstad België. ‘De producten van Res Software bieden een raamwerk voor het toepassen van nieuwe technologieën, zonder dat het onderhoud van de it-omgeving ingewikkelder wordt.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4897118). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij RES

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.