Managed hosting door True

Koning & Hartman helpt Maassluis aan Huawei

 

Huawei

Telecomdienstverlener Koning & Hartman heeft een opdracht ontvangen van gemeente Maassluis voor de levering en installatie van een nieuw unified communications & collaborations (ucc)-oplossing van Huawei. Ruim driehonderd gebruikers gaan naar verwachting in oktober 2013 van dit nieuwe communicatieplatform gebruikmaken.

Unified communications omvat nieuwe communicatiediensten op vaste toestellen, pc’s en smartphones, die sneller en efficiënter werken mogelijk maken. Collaboration is het naar wens adhoc één-op-één of multi-communicatie opzetten door middel van audio, video en data.

De gemeente Maassluis is bezig met het verbeteren van zijn dienstverlening. Door middel van dit moderne systeem kan de gemeente op een snelle en praktische manier naar zijn klanten en binnen de eigen organisatie communiceren. De ucc-oplossing ondersteunt de wijze waarop moderne organisaties hun werkprocessen organiseren en locatie onafhankelijk samenwerken mogelijk maakt.

TenICT

De nieuwe ucc-oplossing van Huawei sluit aan op een opdracht die Maassluis in januari 2013 volbracht. Toen realiseerde netwerk- met systeemintegrator TenICT de vervanging van het bestaande netwerk. Dit was met netwerkapparatuur van eveneens Huawei. De gemeente Maassluis beschikt daarom nu over een 10Gb-netwerk met de hoogst haalbare beschikbaarheid. Middels dit ultramoderne netwerk is gemeente Maassluis in staat diverse virtuele diensten aan te bieden aan zijn inwoners en bedrijfsleven.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4803500). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.