Managed hosting door True

Acronis sluit Benelux-pact met SoftwareOne

 

Handen schudden

Acronis, een leverancier van back-up- en herstelsystemen, heeft een partnerschap gesloten met SoftwareOne, wederverkoper van software en licentiebeheerder. Daarbij is afgesproken dat SoftwareOne de Acronis-producten op de Nederlandse en Belgische markt gaat verkopen. De nadruk daarbij ligt op de virtualisatieoplossingen. Ook hoopt Acronis, met een positie op de mkb-markt in de Benelux, dat SoftwareOne de grote bedrijven kan bereiken.

Acronis, een Amerikaans bedrijf opgericht door drie Russen, zoekt naar partners die de producten kunnen slijten aan grote bedrijven in Nederland en België. Het Zwitserse SoftwareOne is wereldwijd actief als licentiespecialist, een complexe materie vanwege de grote hoeveelheid variaties in licentievoorwaarden. Daarvoor heeft het bedrijf een zogeheten software asset management-programma in huis. Dit omvat het complete proces rondom het beheer, het optimaliseren, het onderhoud en de implementatie van softwarepakketten binnen een organisatie.

Recent werd bekend dat SoftwareOne een groot contract heeft gesloten met een aantal Europese centrale banken, waaronder De Nederlandsche Bank. Het betreft de levering en het onderhoud van standaardsoftware voor naar schatting vijftig miljoen euro.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4491868). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.