Managed hosting door True

Digitaal transformeren; gaat het beter in Nederland?

Computable doet opnieuw onderzoek

 

Digitale transformatie

Vorig jaar trok Computable de conclusie: bijna iedereen transformeert digitaal, maar velen hebben geen benul van het budget. Zou het dit jaar anders zijn? Dat onderzoekt de vaktitel samen met onderzoeksbureau Enigma Research in 2023 opnieuw. Naast budgetten komen ook zaken aan bod als de samenwerking met partners, interessante praktijkvoorbeelden en succes- en faalfactoren.

In oktober 2023 publiceert Computable de resultaten in een magazine-dossier over digitale transformaties. Tevens worden de resultaten gepresenteerd tijdens TBX, de vakbeurs die 1 en 2 november 2023 plaatsvindt in Jaarbeurs in Utrecht.

Definitie

Onder digitale transformatie verstaan we de integratie van digitale technologie in een bedrijf of organisatie, waardoor de manier waarop u werkt en/of waarde levert aan klanten/doelgroepen fundamenteel verandert.

Het gaat dus in het Computable-onderzoek niet om de invoering van een op zichzelf staande digitale verandering of een standaard software- of infrastructuurimplementatie. Maar om het transformeren van oude bedrijfs-/organisatiemodellen met behulp van nieuwe technologie.

Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer vijf minuten. Wilt u meedoen? Klik dan op deze link.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7488095). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures Digital Transformation

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.