Managed hosting door True

Computable Journaal: TBX 2022, de eerste dag

Event | TBX 2022

 

Bekijk het eerste Computable-videosfeerverslag van TBX 2022 op 2 november 2022 in de Jaarbeurs in Utrecht. De ict-vakbeurs waar digitale transformatie centraal staat.

In het videoverslag verzorgt hoofdredacteur Sander Hulsman van Computable een toelichting op de eerste dag van TBX 2022. 

Deze tweede editie van TBX - op 2 en 3 november - staat in het teken van digitale transformatie en het up-to-date brengen van beslissers over de impact van it op hun bedrijfsvoering. Met inspirerende keynotes en masterclasses én de Computable Expert Lounge, waarin Computable-experts uiteenlopende vragen beantwoorden van beursbezoekers. Ze zijn verdeeld over de acht thema’s van TBX: Smart World, Data Factory, New Work, Green Tech, Web 3.0, Deep Tech, IT Ethics en Cyber Resilience.

Computable Journaal

Computable Journaal: TBX 2022 Dag 1

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7429718). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.