Managed hosting door True

Robot vindt zijn weg in kantoorprocessen

 

Brian Gunther

Hoewel robots vooral te vinden zijn in industriële processen, duiken ze nu vaker op bij administratieve taken. Zo gaat Welzorg een robot inzetten bij de facturatie en gebruikt accountantskantoor Londen & Van Holland sinds kort ook robotic process automation (rpa).

Welzorg is landelijk specialist in mobiliteitshulpmiddelen en mobiliteitsaanpassingen voor senioren en mensen met een beperking. Om meer tijd te hebben voor het uitdenken van en realiseren van betere mobiliteitsoplossingen zet de onderneming een sofwtarerobot in bij het facturatieproces. Welzorg doet dit op advies van consultancybedrijf Atomeus dat gespecialiseerd is in rpa. Dit bedrijf biedt het zelfs aan als een dienst.

Het Utrechtse consultancybureau voor digitaliseringsvraagstukken Atomeus helpt ook het Amsterdamse accountantskantoor Londen & Van Holland via rpa ook met het optimaliseren van diens werkprocessen. Door het planmatig inzetten van rpa ontdekt Atomeus bij bedrijven snel verbeteringen op het gebied van kwaliteit, kosten, foutenreductie en versnelling van procesuitvoering. Het consultancybureau laat bedrijven zo hun activiteiten opschalen en processen snel en effectief verbeteren. Directeur Raoul Rahimbaks van Atomeus: 'We maken de start met een aantal van de bedrijfsprocessen van Londen & Van Holland en daarna bouwen we stapsgewijs uit.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7393970). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.