Managed hosting door True

Accenture heeft Greenfish definitief aan de haak

 

Accenture heeft Greenfish, een Belgisch ingenieurs- en adviesbureau gespecialiseerd in duurzaamheid, definitief ingelijfd. Het it-en adviesconcern had het voornemen om Greenfish over te nemen al in april aangekondigd.

Het in 2010 opgerichte Greenfish heeft vestigingen in Brussel, Antwerpen, Gent, Parijs, Lyon en Amsterdam. De 270 medewerkers worden opgenomen in de Accenture-organisatie. De financiële voorwaarden van de transactie zijn niet bekendgemaakt.

Het concern investeert de laatste tijd fors in duurzaamheid. Eind vorig jaar werd bijvoorbeeld ook al de Zest Groep overgenomen, een Nederlands bureau dat is gespecialiseerd in energietransities, klimaatneutrale projecten en inkoop van hernieuwbare energie.

Accenture Sustainability Services helpt klanten netto-nul en circulair te worden. Daarbij worden digitale investeringen benut om intelligente organisaties te creëren die duurzaam zijn in hun kern.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7362540). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures Digital Transformation

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.