Managed hosting door True

PA Consulting neemt Design Partners over

 

PA Consulting kondigt de overname aan van Design Systems. Dit bekroonde productontwerp- en innovatiebureau uit Ierland versterkt de strategie en ontwerpcapaciteiten van het Britse adviesbureau.

PA heeft meer dan vijfenzeventig jaar ervaring op het gebied van productdesign. Zo heeft het consultancybureau recentelijk in opdracht van de Britse overheid een landelijk laadpunt voor elektrische voertuigen ontworpen, werkte het met Bearpac Medical aan innovatieve technologie voor palliatieve zorg en ontwierp het samen met Guide Beauty een cosmeticaproductlijn voor mensen met lichamelijke beperkingen.

Design Systems bedient meer dan 35 jaar een internationaal klantenbestand in de consumenten-, technologie- en gezondheidssector. De combinatie van strategisch advies en productontwerp geeft het bureau de mogelijkheid om een volledig dienstenportfolio aan te bieden, van conceptualisering tot productrealisatie.

Het Ierse bedrijf brengt expertise met zich mee op het gebied van productstrategie, ontwerpen voor duurzaamheid, draagbare technologie, hulpmiddelen voor menselijke interactie en ontwerp van medische apparatuur. Zo hebben ze belangrijke producten ontworpen voor enkele van ’s werelds meest gerespecteerde merken, waaronder Logitech, Cosmed, Cricut, Beyerdynamic, Jameson en Honeywell.

Toekomst creëren

Ken Toombs, topman bij PA Consulting: 'Design Partner's visie om niet alleen de toekomst te verbeelden, maar deze daadwerkelijk te creëren, sluit naadloos aan op onze missie om een positieve menselijke toekomst te bouwen. Deze samenwerking zal onze designmogelijkheden uitbreiden, waardoor we beter in staat zullen zijn om de meest vindingrijke producten, oplossingen en ervaringen aan onze klanten te leveren.'

Trevor O’Reilly, algemeen directeur bij Design Partners: 'PA’s ervaring in het versterken van design met wetenschap en techniek, maar ook het bedenken en leveren van vindingrijke nieuwe producten en diensten, bieden ons nieuwe mogelijkheden.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7359040). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.