Managed hosting door True

Broad Horizon trekt nu ook naar Finland

 

Broad Horizon neemt Sulava uit Helsinki over. Dit Finse bedrijf levert Microsoft-werkplekoplossingen, -trainingen en -opleidingen, en telt 110 werknemers. Met de overname breidt de Amsterdamse ict-dienstverlener zijn positie in Scandinavië uit, na eerder de Deense Microsoft-specialisten Delegate (2020) en Projectum (2021) te hebben gekocht.

Sulava, opgericht in 2010, is een van de eerste cloudpartners van Microsoft en actief op het hoogste niveau van Microsoft-certificeringen. Vijf medewerkers mogen de titel Most Valuable Professional (MVP) van het Amerikaanse concern dragen. 

In totaal heeft Broad Horizon nu vierhonderd medewerkers in Scandinavië. Sinds een paar jaar heeft het bedrijf uit Amsterdam, dat zo'n duizend man telt, zijn vizier ook gericht op de Noordse regio. Daar ziet het nieuwe groeimogelijkheden, met name op het vlak van Microsoft-cloudtechnologie.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7338266). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.