Managed hosting door True

Deloitte koopt ServiceNow-specialist Odysseus

 

Deloitte neemt Odysseus over, een Utrechts adviesbureau dat zich richt op ServiceNow. Odysseus is gespecialiseerd in projectportfolio-management. Op dat gebied behoort het tot de grotere implementatiepartners van ServiceNow in Europa.

Door de overname versterkt Deloitte zijn positie in een van de snelst groeiende platforms in de markt. De specialist in accountancy en managementconsultancy ondersteunt veel klanten met hun digitale transformatie. ServiceNow, een van de strategische partners van Deloitte, speelt hierin een belangrijke rol.

Sander Treur, die Odysseus in 1999 oprichtte, is per direct benoemd tot partner bij Deloitte Consulting. Het team van Odysseus heeft ervaring in it-businessmanagement, agile, devops en Project Portfolio Management.  Bij PPM implementeert Odysseus niet alleen de tool, maar verzorgt ook de ondersteunende processen en helpt met het beheer van de veranderingen. Odysseus telt 13 medewerkers. De overnamesom wordt niet bekend gemaakt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7252461). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.