Managed hosting door True

Forrester kiest leiders bij cloudtransitie

 

Onderzoeksbureau Forrester vindt Accenture, Infosys, IBM, TCS, Deloitte en HCL Technologies momenteel de leiders in de markt voor ondersteuning bij cloudtransities. Dat blijkt uit het rapport 'The Forrester Wave: Application Modernization And Migration Services, Q3 2021'.

Dienstverleners die grote bedrijven helpen bij hun reis naar de cloud moeten tegenwoordig beschikken over een breed scala aan capaciteiten. Ze dienen ook een onderscheidende visie te hebben op migratie en modernisering van applicaties. Verder is een voortdurende toewijding aan deze markt nodig. De service moet steeds beter en uitgebreider, aldus Forrester. 

Het onderzoeksbureau hanteerde bij haar vergelijking van de veertien in zijn ogen belangrijkste leveranciers 26 criteria. Behalve eerdergenoemde zes zijn ook Atos, Capgemini, Cognizant, Epam, EY, Larsen & Toubro Infotech (LTI), NTT Data en Wipro beoordeeld. Een aantal partijen, zoals Hexaware, PwC, Slalom, Thoughtworks en Virtusa, kwamen niet in aanmerking of wilden niet deelnemen aan deze evaluatie. Opvallend is het ontbreken van DXC Technology.

Forrester ziet een voortdurende modernisering als gevolg van geavanceerde cloud-native technologieën. Dit gaat ten koste van lift-and-shift-migraties. Tegelijkertijd zijn de hyperscale cloudaanbieders zelf centraal komen te staan in de migratie- en moderniseringstrajecten van klanten. Ze worden niet alleen belangrijke strategische partners voor grote zakelijke klanten, maar nemen ook deel in speciale go-to-market-eenheden die de grote systeemintegrators vormen. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7221564). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.