Managed hosting door True

Ilionx neemt integratiespecialist Rubix over

 

It-dienstverlener Ilionx koopt integratiespecialist Rubix. Dat bedrijf uit Den Bosch biedt datagedreven-oplossingen en moderniseert applicaties, terwijl Ilionx thuis is in applicatieontwikkeling, business analytics, cloud en security. Via de overname wil de dienstverlener zijn aanbod uitbreiden. Er zijn geen financiële details bekendgemaakt.

Rubix, opgericht in 2009, is gespecialiseerd in het integreren, migreren en realiseren van datastromen en systemen. De tachtig medewerkers uit ‘s-Hertogenbosch leveren diensten op het gebied van advies, ontwerp, implementatie en beheer aan klanten zoals PostNL, ProRail, Rabobank, Enexis en Schiphol.

De Brabantse integratiespecialist komt in handen van Ilionx. Die Utrechtse it-dienstverlener, opgericht in 2002, krijgt via de overname toegang tot aanvullende technische kennis en ervaring. Dit moet klanten nog beter ondersteunen bij hun digitale transformatie.

Rubix kan op zijn beurt via deze stap ‘een grote sprong voorwaarts maken’, aldus commercieel directeur Fabian Janssen. ‘De ontwikkeling van onze medewerkers en ons portfolio krijgt een boost. Daarnaast kunnen we nog meer continuïteit aan onze klanten bieden.’

Rubix blijft opereren onder de eigen naam.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7173482). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.