Managed hosting door True

BOM investeert in advertentietool Adchieve

 

Groeikapitaal

De Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) investeert een niet nader genoemd bedrag in Adchieve. Dat bedrijf, met vestigingen in Den Bosch en Rotterdam, levert een tool waarmee marketeers online adverteren op websites als Google kunnen automatiseren en het effect hiervan kunnen meten. Het kapitaal wordt aangewend om de tool op nieuwe platforms beschikbaar te maken en om vanuit één omgeving de advertenties op deze platformen te beheren.

Adchieve levert een pay per click (ppc) management software-tool waarmee gebruikers campagnes kunnen maken voor diverse advertentiekanalen, waaronder Google, Facebook en Amazon. Een algoritme optimaliseert en automatiseert de advertenties bij potentiële internetkopers en is afgestemd op hun specifieke wensen. Het bedrijf bedient (inter)nationale klanten in de retail- en reisbranche, waaronder Nelson, Dille & Kamille en Hornbach.

De tool is in eerste instantie ontwikkeld voor Google-advertenties. Inmiddels is deze, in beperkte mate, ook beschikbaar voor Facebook en Amazon. De onderneming gebruikt de investering om de advertentiemogelijkheden bij deze nieuwe platformen uit te breiden. Ook werkt het aan een functionaliteit waarbij klanten vanuit één omgeving over alle drie de kanalen heen kunnen adverteren. Dit gebeurt nu nog handmatig.

De BOM investeert in startup en scale-ups met een sterke link met Noord-Brabant. Het bedrag varieert tussen de 150.000 euro en vijf miljoen euro.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7090734). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures Digital Transformation

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.