Managed hosting door True

Belgisch RoboRana trekt naar Nederland

 

Belgie en Nederland

De Belgische startup RoboRana, gespecialiseerd in intelligent proces automation, steekt de grens over naar het noorden. Samen met EsperantoXL uit Utrecht richt het RoboRana Nederland op.

RoboRana Nederland is ontstaan uit de doorgedreven samenwerking tussen RoboRana België (deel van de Cronos-groep) en EsperantoXL, gespecialiseerd in no-code- en low-code-ontwikkeling. EsperantoXL blijft in zijn huidige trouwens ook gewoon bestaan, benadrukken beide bedrijven.

Het nieuw partnership zet in op intelligent process automation, of ipa, een strategie waarbij meerdere geconnecteerde automatisatietechnologieën worden aangeboden in een toolbox. Zo verruimt RoboRana zijn focus die eerder enkel op robotic process automation (rpa) gericht was. Ipa helpt bij het transformeren van data-intensieve bedrijfsprocessen, het verminderen van handmatig werk en fouten en het minimaliseren van kosten. Na een sterke groei met projecten bij onder andere KPN, Port of Antwerp en PGB Pensioendiensten merkten Mathias Fransen en Roel Hoeks, managing partners van respectievelijk RoboRana België en RoboRana Nederland, dat de markt klaar is voor een meer geïntegreerde aanpak op het vlak van automatisatie.

‘De kracht van ipa is te vinden in een gecombineerde implementatie van verschillende automatisatietechnologieën’, zegt Hoeks. ‘Zo kunnen we met de ipa-strategie organisaties niet alleen helpen om bedrijfsprocessen end-to-end te automatiseren, maar laten we ze ook genieten van een grotere efficiëntie, toegenomen productiviteit en bijgevolg een versterkte competitiviteit.’

RoboRana biedt zijn ipa-strategie aan op de enterprise-markt en aan overheden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7056887). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.