Managed hosting door True

Cognizant neemt Amerikaanse Code Zero over

 

Partners handen

De Amerikaane it-dienstenleverancier Cognizant heeft de eveneens Amerikaanse consultant Code Zero overgenomen. Code Zero is gespecialiseerd in clouddiensten rond cpq (configure-price-quote) en factureringsoplossingen.

Code Zero werd opgericht in 2016 en stelt naar eigen zeggen zijn klanten in staat om snel complexe transacties te configureren en prijzen te bepalen. Eind 2018 nam Cognizant ook al ATG over, een adviesbureau dat zich eveneens met cpq-bedrijfsprocessen en -technologieën bezighoudt.

Code Zero is een Salesforce platinum partner en heeft wereldwijd opererende ondernemingen uit verschillende branches in zijn klantenportfolio. ‘De acquisitie van Code Zero verrijkt ons cloud-aanbod, levert enorme expertise bij onze klanten en versterkt onze strategische relatie met Salesforce.com’, zegt Brian Humphries, ceo van Cognizant. ‘Ik ben enorm blij en trots het team van Code Zero te verwelkomen bij Cognizant.’

Code Zero heeft een vijftigtal mensen in dienst. Een overnameprijs is niet bekendgemaakt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6877009). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.