Managed hosting door True

Mansystems regelt 20 miljoen euro vers kapitaal

 

fintech

De Barneveldse Mendix-partner Mansystems ontvangt ruim twintig miljoen euro van investeringsmaatschappij Volpi Capital uit Londen. Het kapitaal is bedoeld voor expansie in binnen- en buitenland en voor de ontwikkeling van nieuwe technologie.

Mansystems heeft zich toegelegd op implementatie, ondersteuning en training van low-code-platform Mendix. Naar eigen zeggen zorgden deze activiteiten de afgelopen jaren voor snelle groei van de onderneming. Het bedrijf telt inmiddels 120 werknemers verspreid over vijf locaties in Nederland en Duitsland.

Grootzakelijke klanten

Volpi Capital ziet het potentieel van Mansystems, dat na de overname van Mendix door Siemens en toekenning van de Mendix-expertstatus steeds meer grootzakelijke klanten weet te strikken. De geldschieter ondersteunt het bedrijf bij het betreden van nieuwe geografische markten en het verbreden van zijn product- en dienstenportfolio.

Mansystems werd ruim 25 jaar geleden opgericht voor de ontwikkeling en implementatie van bedrijfsapplicaties. De laatste jaren levert het bedrijf voornamelijk diensten en producten gebaseerd op low-code-applicatieontwikkelplatform Mendix. Met de Mendix Academy biedt Mansystems trainingen en bootcamps. Het bedrijf is dit jaar genomineerd voor een Computable Award in de categorie Digital & E-commerce-leverancier van het Jaar.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6782185). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.