Managed hosting door True

Mark Jopling wordt salesdirecteur EMEA bij Riverbed

 

Senior VP Sales EMEA

Riverbed heeft Mark Jopling aangesteld als senior vice president (svp) Sales van Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Jopling is in die functie verantwoordelijk voor de nieuwe verkoopstrategie van Riverbed en de go-to-market-uitvoering in EMEA.

Jopling gaat ook leidinggeven aan de teams van Riverbed binnen de vijf EMEA-regio’s om bestaande klanten meer bij de organisatie te betrekken, dieper door te dringen in belangrijke industriesectoren en nieuwe businessmogelijkheden te genereren met strategische partners. Hij rapporteert aan Andy Elder, senior vice president en chief sales officer bij Riverbed.

‘Riverbed heeft vele marktmogelijkheden om klanten in EMEA te ondersteunen in hun digitale reis en dus voegt Mark zich op precies het goede moment bij het bedrijf’, zegt Elder. ‘Mark’s ervaring met het leidinggeven aan klantgerichte teams,  het leveren van operationele performance via wederzijdse strategische channelpartnerships en zijn diepgaande kennis van de enterprise-markt (inclusief de financiële dienstverleningssector) maken van hem de juiste leider voor de EMEA-regio.’

Jopling stapt over naar Riverbed van Lloyds Banking Group, waar hij de functie van 'colleague and network technology Ddirector' had. Daarvoor was hij bijna negen jaar werkzaam bij het Britse BT, als onder meer financieel directeur en verantwoordelijke voor de emea-regio. Nog eerder in zijn carrière vervulde de Brit verschillende senior salesfuncties bij Nokia en Vodafone.

Jopling heeft een doctoraat en een masterdiploma behaald aan de Universiteit van Warwick in het Verenigd Koninkrijk. Daarnaast behaalde hij zijn bachelordiploma in Electronic Engineering aan het Britse Aston University.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6504347). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.