Managed hosting door True

Nuvias sluit overeenkomst met Sinefa

 

Puzzel

Distributeur Nuvias, die over heel Europa actief is, heeft zijn ‘Advanced Networking Practice’ uitgebreid via een distributieovereenkomst met Sinefa. Sinefa bouwt oplossingen voor netwerkbeheer, gebaseerd op realtime netwerkverkeer.

De overeenkomst zet een turbo op de expansie van Sinefa in Europa en biedt Nuvias tegelijkertijd een belangrijke nieuwe partner voor zijn netwerkportfolio. Daar maken al grote bedrijven als Aerohive, Barracuda, Juniper Networks, Nokia, Nuage en Riverbed deel van uit.

De cloud native-architectuur van Sinefa biedt een zicht op netwerkverkeer over hybride en cloud-netwerken, inclusief egacy wans, branch/edge, software-gedefinieerd, nfv-cloud, multi-cloud en multi-tenanted omgevingen. Het van oorsprong Australische bedrijf heeft klanten in twintig landen.

‘Sinefa geeft onze resellers de kans om hun klanten te voorzien van onmiddellijke visibiliteit op elk mogelijk netwerk, vanuit elke locatie. Die verbetert de productiviteit en de netwerkkosten’, zegt Hanspeter Eiselt, cmo van Nuvias Group. ‘Sinefa is een oplossing voor elke bedrijf dat een kosteneffectieve manier nodig heeft om zijn netwerk en applicaties op te meten en te verbeteren als deel van hun digitale strategie.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6465093). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.