Managed hosting door True

Ymor weer Dynatrace EMEA partner of the year

 

Voor het tweede jaar op rij is de Utrechtse performancespecialist, Ymor, door Dynatrace uitgeroepen tot EMEA partner of the year. De specialist in application performance management (apm) en it operations analytics (itoa) wint de award vanwege de uitzonderlijke bedrijfsprestaties, omzetgroei en innovatieve inzet van Dynatrace.

‘Alles wat wij doen is erop gericht om onze klanten te helpen grip op en controle te krijgen over hun it-omgeving. De oplossing van Dynatrace helpt ons om dat doel te bereiken. Het is dan ook een eer om deze prestigieuze award weer in ontvangst te mogen nemen, waarmee we een aantal grote internationale spelers achter ons weten te houden. Het bevestigt dat wij de juiste koers varen’, aldus Iman Alipour, managing director bij Ymor.

Digitale transformatie

De performancespecialist is inmiddels ruim vijf jaar partner van het Amerikaanse Dynatrace en heeft bedrijven als Rabobank, CZ, Ahold, Jumbo en gemeente Utrecht geholpen een stap vooruit te maken in de digitale transformatie. De softwareoplossing van Dynatrace wordt door Ymor gebruikt om it-omgevingen continue te laten presteren, waardoor functionaliteiten sneller operationeel zijn met weinigimpact op de performance van de productieomgeving.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6368720). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.