Managed hosting door True

Mindtree wordt zakenpartner van Adobe

 

Adobe

Mindtree, specialist op het gebied van digitale transformatie- en technologiediensten, is toegetreden tot het Adobe Solution-partnerprogramma. Mindtree specialiseert zich in Adobe Experience Manager, onderdeel van Adobe Experience Cloud, voor de transformatie van de klantervaring.

Door deze samenwerking kunnen ondernemingen Adobe Experience Cloud inzetten en zo profiteren van Mindtree’s sterke domeinkennis en de integratie van legacy back-end-systemen met geavanceerde front-end-technologieën. Daardoor zijn klantervaringssystemen razendsnel in te zetten terwijl de bedrijfssystemen van de kernactiviteiten worden geoptimaliseerd met een api-first-benadering. Bovendien leveren Mindtree’s frameworks de versnellers voor het managen van digitale marketingactiviteiten in een agile-fabrieksmodel gepersonaliseerde ervaringen en een snelle marktintroductietijd voor concurrentiekracht.

‘Wij zijn verheugd dat Mindtree de status van zakenpartner binnen het Adobe Solution-partnerprogramma heeft behaald’, aldus Jay Dettling, vicepresident Global Partners bij Adobe. ‘Mindtree heeft een rijk verleden in digitale transformatie en ervaring met het leveren van gepersonaliseerde, digitale ervaringen aan gerenommeerde organisaties in een gecompliceerd multiplatform-landschap.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6171102). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.