Managed hosting door True

Sylvia Roelofs treedt toe tot directie Be Informed

 

Sylvia Roelofs

Het Apeldoornse softwarebedrijf Be Informed heeft Sylvia Roelofs benoemd tot directeur corporate development. De oud-directeur van branchevereniging Nederland ICT maakt tevens deel uit van het managementteam van Be Informed. In haar nieuwe functie is zij verantwoordelijk voor de samenwerking met klanten en partners.

Begin dit jaar ging Be Informed failliet; een groep private investeerders maakte een doorstart mogelijk. In het nieuwe businessmodel is ervoor gekozen om het implementatiestuk van het bedrijfsprocesplatform geheel over te laten aan een aantal strategische partners. Be Informed heeft nu Sylvia Roelofs aan het managementteam toegevoegd om de samenwerking met klanten en partners te versterken en verder uit te breiden. Zo kan Be Informed zijn softwareontwikkeling beter laten aansluiten op de wensen van klanten en partners, aldus het bedrijf.

Rik Hoogenberg (chief executive officer): 'Gelukkig hebben onze klanten en partners aangegeven door te willen gaan met Be Informed. We bedienen inmiddels zelfs weer nieuwe klanten en hebben in april 2014 de Technology Innovation Award gewonnen van het Amerikaanse onafhankelijke analistenbureau GRC 20/20. Met Sylvia Roelofs halen we een enthousiaste en deskundige collega binnen met veel ervaring in samenwerkingsverbanden waar innovatie en transformatie centraal staan.'

Sylvia Roelofs was jarenlang algemeen directeur van Nederland ICT, de branchevereniging voor hardware-, software-, telecom- en servicebedrijven in Nederland. Zij vertrok daar op 1 september 2013. Roelofs bekleedt nog een aantal nevenfuncties, zoals lid van de raad van toezicht bij het Museum voor Communicatie in Den Haag en voorzitter van de nieuwe branchevereniging 3Din.nl. Ook is zij betrokken bij de organisatie van het driedaagse innovatie-evenement Five Years Forward – World Innovation Festival (FYF'15), dat in mei 2015 plaatsvindt in Enschede.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5111942). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.