Managed hosting door True

Conquaestor wordt servicepartner Software AG

 

Handen schudden

Conquaestor wordt de eerste servicepartner van softwareleverancier Software AG in de Benelux. De samenwerking is primair gericht op het ondersteunen van bedrijven in het transformatieproces naar een effici├źntere bedrijfsvoering door bedrijfsprocessen te modelleren, vast te leggen en te automatiseren met behulp van Aris, het business process excellence (bpe)-platform van Software AG.

Door business consultancy van Conquaestor te combineren met de it-oplossingen van Software AG zijn klanten beter in staat grip te krijgen op hun bedrijfsprocessen, waardoor ze sneller kunnen reageren op veranderende marktomstandigheden. Software AG, leverancier van software voor procesaansturing, datamanagement en -integratie, speelt met zijn productaanbod in op trends als big data, cloud computing, mobility en sociale netwerken. De hiermee gepaard  gaande exponentiële groei van data, services en apparaten maakt integratie van al deze onderdelen cruciaal. Procesoptimalisatie, datamanagement en integratie kunnen niet meer als aparte oplossingen worden gezien. Met Aris biedt Software AG een platform dat alle onderdelen samenbrengt.

Niet-technische dienstverlening

Door de toenemende vraag naar procesoptimalisatie-oplossingen en de groeiambities van Software AG is er een grotere rol voor partners weggelegd bij implementatietrajecten. Conquaestor is de eerste business partner van Software AG in Nederland en maakt onderdeel uit van een Europees partnernetwerk. Daarbij is Conquaestor verantwoordelijk voor de niet-technische dienstverlening en ondersteunt het organisaties op organisatorisch en strategisch vlak. Op basis van de strategische doelstellingen van de klant zijn de consultants van Conquaestor in staat processen en modellen in te richten, die in Aris worden gemodelleerd en gedocumenteerd.

‘De consultants van Conquaestor beschikken over veel ervaring met procesimplementaties en begrijpen de businessproblematiek’, zegt Jan Bosman, bestuursvoorzitter bij Conquaestor. ‘Aris is een ideale tool voor business process management, maar lijkt voor sommige bedrijven te groot of te complex, waardoor de waarde onvoldoende wordt benut. Met een gezamenlijke propositie kunnen we garant staan voor de meest efficiënte implementatie die ertoe leidt dat de bedrijfsprocessen worden geborgd en dat organisaties sneller en adequater hun bedrijfsprocessen kunnen bijsturen.’

Integratie en collaboratie

‘De ontwikkelingen in de markt gaan razendsnel’, zegt Hans Kouffeld, directeur Software AG Benelux. ‘Onder invloed van trends als big data, cloud computing, mobility en sociale netwerken willen klanten hun businessmodellen snel kunnen aanpassen. Daarvoor moeten ze gestructureerde en ongestructureerde data eenvoudig uit hun processen kunnen ontsluiten. Onze kracht zit in het realiseren van flexibele omgeving door meer samenhang te realiseren tussen de componenten die het bedrijf al in huis heeft. Dit doen we bij voorkeur samen met gekwalificeerde partners die hun diensten eveneens richten op integratie en collaboratie. Conquaestor heeft een uitstekende staat van dienst en begrijpt de taal van de business. Ze zijn voor ons een ideale partner om organisaties voor te bereiden op een transformatie naar een digitale onderneming, zodat ze sneller hun strategische doelstellingen kunnen verwezenlijken.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4927477). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.