Managed hosting door True

Pegasystems neemt Antenna Software over

 

Overname

Bpm- en crm-leverancier Pegasystems heeft voor een onbekend bedrag Antenna Software overgenomen. Het Amerikaanse Antenna Software levert mobile application development-platformen. Het bedrijf heeft meer dan 250 medewerkers en levert wereldwijd zijn mobiliteitstechnologie.

Met Antenna Software voegt Pegasystems mobile application development-platformen toe aan zijn bpm- en crm-portfolio. Daardoor kan betere bedrijfssoftware worden geleverd aan elk kanaal. Voordelen van deze combinatie zijn een snellere time-to-market en een grotere flexibiliteit op het gebied van end-to-end mobiele applicatieontwikkeling, krachtig mobiel applicatie- en apparaatbeheer, mobile backend as a service in combinatie met bpm, case management en decisioning en krachtige model-driven applicatieontwikkeling als aanvulling op native mobiele ontwikkeling en gebruikersinterface die inspeelt op ‘eenmaal ontwerpen - overal inzetbaar’.

Model-driven en native

Applicaties moeten tegenwoordig voor meerdere mobiele platformen geschikt zijn en meer dan 250 verschillende schermformaten ondersteunen voor de huidige mobiele gebruikers. Bedrijven willen flexibele oplossingen voor het ontwikkelen en beheren van mobiele applicaties om aan de eisen en wensen van eigen medewerkers, partners en klanten te voldoen. Met de gebundelde mogelijkheden van Antenna en Pegasystems kunnen klanten de kracht van model-driven en native platformafhankelijke applicatieontwikkeling combineren.

‘Traditionele mobiele technologie kan leiden tot gescheiden ontwikkeling van kanaalspecifieke applicaties waardoor service en efficiënte bedrijfsvoering worden belemmerd’, zegt Pegasystems-ceo Alan Trefler. ‘De combinatie van Pegasystems en Antenna Software biedt onze gezamenlijke klanten state-of-the-art mobiele ontwikkeling, responsieve gebruikersinterfaces, apparaatbeheer en cloudgebaseerde backend as a service.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4902405). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.