Managed hosting door True

Aquima wijzigt naam in Blueriq

 

Identiteit wisselen

Bpm-leverancier Aquima heet vanaf 1 juli 2013 Blueriq. Zowel de organisatie als de regelgedreven business process management-oplossing dragen vanaf nu deze naam. Het nieuwe logo en de huisstijl zijn in lijn gebracht met moederorganisatie Total Specific Solutions (TSS). De naamswijziging volgt op de afsplitsing van Aquima van consultancybedrijf Everest.

Als zelfstandig softwareleverancier was ook een eigen identiteit nodig. Blueriq heeft de ambitie om ook buiten de landsgrenzen een geïntegreerde oplossing te leveren om intelligente bedrijfsprocessen te modelleren, automatiseren en integreren. Met de nieuwe naam denkt Blueriq beter nieuwe marktsegmenten, partnerkanalen en landen te bereiken.

‘Er is aan alle randvoorwaarden voldaan om internationaal uit te kunnen pakken en om met Blueriq een begrip te worden in de markt’, meent Hans de Preter, sales manager van Blueriq. ‘De afgelopen jaren hebben we Blueriq steeds verder doorontwikkeld en het afgestemd op de behoeften van onze klanten en partners. Met release 9.1 bieden we een compleet, modern en open product, waarbij praktische toepasbaarheid en aantoonbare verbetering van processen en dienstverlening van onze klanten voorop staan. In de nieuwe versie zit nieuw regelbeheersing, koppelingen met externe systemen, user experience en dashboards. Hiermee wordt dynamic case management mogelijk.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4769006). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.