Managed hosting door True

Klearly verandert telefoon in pinapparaat

 

Toename record verbruik mobiele data

Klearly, een applicatie die het mogelijk maakt betalingen direct op je telefoon te ontvangen, is vanaf vandaag gratis te downloaden. Met de app maken mkb’ers in een paar handelingen een pinapparaat van hun mobiele telefoon. De fintechstartup heeft 2,1 miljoen euro opgehaald in een 'vroege' investeringsronde, geleid door investeerders Antler en Global PayTech Ventures. Ook private-investeerders deden een duit in het zakje zoals de voormalige topman van MasterCard, de ex-ceo van Mollie en de voormalig coo van Adyen.

'Ondernemers en kleine bedrijven gebruiken nog vaak mobiele pinapparaten. Niet alleen moeten zij die apart aanschaffen, ze hebben ook vaak te kampen met problemen zoals een slechte connectie, lege batterijen en ondoorzichtige prijzen', stelt Sam Koekoek, ceo en medeoprichter van Klearly. Zijn bedrijf wil het ondernemers makkelijker maken. De gratis app integreert direct met de hardware van een smartphone, waarna je alleen betaalt voor wat je gebruikt. Dankzij het geautomatiseerde aanmeldproces kunnen gebruikers binnen enkele minuten na registratie al betalingen ontvangen.

In de afgelopen maanden draaide Klearly een uitgebreide pilot met chauffeurs van de Taxicentrale Amsterdam (TCA) en de Rotterdamse Taxicentrale (RTC). De fintechstartup is nu de aangewezen partner van alle grotere taxicentrales in Nederland, waaronder het internationaal opererende Bolt. Ook in de horeca en bij rederijen groeit de interesse in Klearly, aldus Koekoek.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7511315). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures Digital Innovation

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.